Siirry suoraan sisältöön
Home » Yhteistyökumppanille

Yhteistyökumppanille

MetroSport sai alkunsa vuonna 2001, jolloin opiskelijakaverukset halusivat organisoida liikunta- ja hyvinvointitapahtuman koulunsa muille opiskelijoille. Tuolloin tapahtuma kulki nimellä StadiaSport. Nykyinen MetroSport -nimi tulee tapahtuman yhteydestä Metropolia Ammattikorkeakouluun. Uuden nimen sekä yhä laajemman toiminnan siivittämänä MetroSport on kasvanut viime vuosina yhdeksi Suomen suurimmista opiskelijoiden liikunta- ja hyvinvointitapahtumista. 

MetroSport 2024 järjestetään Olympiastadionilla 18.9.2024 kello 13-17. Tämä vuosittainen liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuritapahtuma kokoaa yhteen Metropolian opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet käynnistämään lukuvuoden rennossa meiningissä.

MetroSport on matalan kynnyksen tapahtuma. Tapahtumassa osallistujilla on yhdenvertainen mahdollisuus tutustua toisiinsa, erilaisiin liikunta- ja urheilulajeihin sekä hyvinvointia tukevaan toimintaan. Tapahtuma on päihteetön ja täysin ilmainen.

Mukaan tapahtumaan?

Kiinnostuitko lähtemään mukaan lajikokeilun tai yhteistyökumppanuuden merkeissä? Oheisesta linkistä pääset täyttämään yhteydenottopyyntö-lomakkeen. Voit lomakkeella kertoa kiinnostuksesta osallistua tapahtumaamme.