Siirry suoraan sisältöön
Home » Vapaaehtoiset

Vapaaehtoiset

MetroSport on Suomen suurin opiskelijoiden hyvinvointi- ja liikuntatapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 18.9.2024 Helsingin Olympiastadionilla. Tapahtuma toteutetaan Metropolia Ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta METKAn sekä lukuisten yhteistyökumppaneiden ja vapaaehtoisten voimin. 

Etsimme tapahtumaan vapaaehtoisia auttamaan monenlaisissa tehtävissä, mm. tapahtuman rakentaminen ja purkaminen, ensiapu, järjestyksenvalvonta, infopiste, valokuvaus ja turnausten tuomarointi. Työvuorot sijoittuvat tehtävistä riippuen noin klo 8-21 välille. 

Vapaaehtoisena saat ainutlaatuista työkokemusta ison tapahtuman järjestämisestä ja pääset tutustumaan monenlaisiin urheilun ja hyvinvoinnin toimijoihin. Kaikki vapaaehtoiset saavat pientä evästä tapahtumapäivänä, pienen kiitoslahjan sekä työtodistuksen.

Ilmoittaudu 11.8. mennessä mukaan tekemään Suomen suurinta ja kiinnostavinta opiskelijoiden hyvinvointi- ja liikuntatapahtumaa hyvässä porukassa!

1. Infopiste Infopisteellä tapahtumavierailijoiden avustaminen, vieraiden ohjaaminen tapahtumapisteille, esitteiden ja ilmaistuotteiden jakelu, työpisteen ja lähiympäristön siisteydestä huolehtiminen ja loppusiivous. Kielet suomi/englanti. 

2. Logistiikka ja näytteilleasettajien avustaminen Avustaminen tapahtuma-alueen ja eri tapahtumapisteiden rakentamisessa ja purkamisessa, näytteilleasettajien avustaminen, roudaaminen, kuljetukset, loppusiivous. 

3. Turnaukset ja tuomarointi Eri lajien turnauksissa tuomareiden ja pelaajien avustaminen ja turnausten sujuvuudesta huolehtiminen, alueen siisteys ja loppusiivous. 

4. Ensiapu Ensiapupisteessä päivystäminen ja ensiaputoiminta tapahtumassa. Huom. tehtävään vaaditaan vähintään EA1 kortti tai EA1 tason osaaminen muusta koulutuksesta.

5. Järjestyksenvalvonta Tapahtuman turvallisuudesta ja järjestyksestä huolehtiminen, häiriöiden ehkäisy alueella. Huom. tehtävään voi ilmoittautua ilman järjestyksenvaloja korttia. Annamme vapaaehtoisille tarvittavat infot tapahtumasta ja tehtävästä. 

6. Viestintä & media Tapahtuman valokuvaaminen ja videokuvaaminen, haastattelut kävijöistä ja yhteistyökumppaneista, avustaminen sosiaalisen median sisällöntuottamisessa. Huom. tehtävään tarvitaan osaamista järjestelmäkameran ja/tai videokuvauskaluston käytöstä.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi tästä: